Panu Sivula Bonavan yksikönjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Yksikönjohtajana aiemmin toiminut Hanna Marttila on siirtynyt Arktaan.

 

Diplomi-insinööri Panu Sivula on nimitetty asuntorakennuttaja Bonavan Muun Suomen yksikönjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi syyskuun alusta alkaen.

Panu Sivula (Kuva: Studio Torkkeli)

Hän vastaa Bonavan Tampereen, Turun ja Oulun alueista, asemapaikkanaan Tampere. Yhtiön tiedotteen mukaan Muun Suomen yksikönjohtajana aiemmin toiminut Hanna Marttila on siirtynyt Arkta Rakennus oy:n toimitusjohtajaksi. Panu Sivula raportoi toimitusjohtaja Juuso Hietaselle.

Ennen siirtymistään Bonavalle Sivula on tehnyt pitkän uran Skanskalla eri johtotehtävissä, viimeisimpänä Länsi-Suomen aluejohtajana Tampereella. Vuoteen 2014 asti Sivula työskenteli pääasiassa Itä- ja Keski-Suomen kaupungeissa ja vuodesta 2014 lähtien Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueilla.

”Takana on 22 vuotta uraa Skanskalla, ja olen lähes koko työurani työskennellyt asuntorakentamisen parissa. Bonavalla minua kiehtoi asuntorakentamisen kehittäminen ja sen haastaminen kokonaisvaltaisesti sekä koko arvoketjuprosessin haltuunotto aina tontinhankinnasta asuntojen luovutukseen. Uskon, että minulla on tähän paljon annettavaa ja odotan innolla tulevaa syksyä yhdessä tiimin kanssa”, sanoo Sivula tiedotteessa.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Panu Sivula Bonavan yksikönjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi”

  1. Varsin hyvä rekrytointi Bonavalta. Muuta miksi lähti Skanskalta, jos oli siellä ollut yli 20 vuotta ?

Jätä kommentti