Skanska: Meidän ja Rakennusliiton välillä ei ole avonaisia selvitettäviä asioita Olympiastadionin työmaalla

Skanska kertoo 19. syyskuuta tiedotteessaan, että sen ja Rakennusliiton välillä ei ole avonaisia selvityksen alla olevia asioita Olympiastadionin työmaalla.

Havainnekuva uudistetusta Olympiastadionista.

Yle on uutisoinut laajasti Olympiastadionin työmaahan liittyvistä palkkausepäselvyyksistä pohjautuen Rakennusliitolta saamiinsa tietoihin.

Skanska kertoo, että se on työmaan 2,5 vuoden aikana avustanut Rakennusliittoa noin kymmentä yritystä koskevissa selvityspyynnöissä. Yhtiön mukaan kaikki Olympiastadionin työmaata koskevat tapaukset on kuitattu Rakennusliiton puolelta selvitetyiksi.

Skanska kertoo edelleen pitävänsä erittäin tärkeänä, että myös sen alihankkijat maksavat työehtosopimuksen mukaista palkkaa ja hoitavat kaikki työnantajavelvoitteensa. Yhtiö voi myös itse asettaa alihankkijan maksukieltoon siksi aikaa, kun työnantajavelvoitteisiin liittyvät epäselvyydet on selvitetty. Skanska ilmoittaa tehneensäkin näin muutamassa tapauksessa Olympiastadionilla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska: Meidän ja Rakennusliiton välillä ei ole avonaisia selvitettäviä asioita Olympiastadionin työmaalla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat