Rahasto osti osuuden Askonalueesta Lahdessa

Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt l on tullut Renor oy:n sijoittajakumppaniksi Askonalueelle Lahteen. Kyseessä on rahaston ensimmäinen sijoituskohde Lahdessa.

Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt l on tullut Renor oy:n sijoittajakumppaniksi Askonalueelle Lahteen. Kyseessä on rahaston ensimmäinen sijoituskohde Lahdessa.

Kiinteistö oy Lahden Askotaloja koskeva omistusjärjestely on toteutettu 15. marraskuuta suunnatulla osakeannilla. Lahden Askotalot käsittää kaksi erillistä toimistokiinteistöä osoitteissa Askonkatu 9 ja 10. Kiinteistöjen yhteenlaskettu vuokrattava ala on noin 32000 neliömetriä. Renor jatkaa kohteiden vähemmistöomistajana ja managerina.

Matkakeskuksen kupeessa sijaitsevasta Askonalueesta on muodostumassa monipuolinen työn, asumisen ja tapahtumien kaupunginosa Lahteen. Yrityskeskittymänä tunnetun alueen ensimmäiset asunnot valmistuvat keväällä 2020.

”Renorin pitkäjänteisen kehitystyön kohteena oleva Askonalue on siirtymässä uuteen vaiheeseen. Yhteistyössä Trevianin kanssa jatkamme määrätietoisesti kiinteistöjen ja alueen kehittämistä”, Renorin toimitusjohtaja Marko Liimatainen sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rahasto osti osuuden Askonalueesta Lahdessa”

Jätä kommentti