Kokeile kuukausi maksutta

Ylva käynnistämässä kolme isoa rakennushanketta – ”Sähkönsyöttöasemalla on tosi tärinäherkkiä laitteita”

Ylva (ent. HYY Yhtymä) investoi yli 150 miljoonaa euroa kolmeen rakennushankkeeseen Helsingissä.

Kallioon toteutettavan Lyyran purkutyöt ovat vaativia muun muassa rakennusten alta kulkevien metrotunnelien takia. Metron sähkönsyöttöasema sijaitsee Siltasaarenkadun alla. Kuva: Cederqvist & Jäntti Arkkitehdit

Panostuksista suurin on Kallioon toteutettava yli 100 miljoonan euron arvoinen Lyyra. Aivan ydinkeskustassa Ylva satsaa yli 50 miljoonaa hotellihankkeeseen ja Kaivopihan uudistukseen. Kaikki käynnistyvät viimeistään tammikuussa 2020.

Investointiohjelma on Ylvan mittakaavassa todella suuri. Kun konserni omistaa nyt 60000 neliötä tiloja, hankkeiden valmistuttua sillä on toimitusjohtaja Antti Kerppolan mukaan yli 80000 neliötä kiinteistöjä ja kokonaisvarallisuutta arviolta 550–600 miljoonaa euroa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ylva käynnistämässä kolme isoa rakennushanketta – ”Sähkönsyöttöasemalla on tosi tärinäherkkiä laitteita””

Viimeisimmät näkökulmat