Kokeile kuukausi maksutta

Abloy jatkaa Bottas-yhteistyötä

Lukkovalmistaja Abloyn logo pyörii formulapiireissä myös tulevalla kisakaudella, kun Valtteri Bottas jatkaa yhtiön brändilähettiläänä. Abloy hakee yhteistyöllä kansainvälistä näkyvyyttä ja kasvua vientimarkkinoilla.

Viime vuosi oli brändiään uudistaneelle Abloylle vauhdikas eikä kaasupoljinta aiota keventää myöskään vuonna 2020. Tavoitteena on pysyä kasvu-uralla.

”Haluamme kasvaa  kansainvälisillä markkinoilla ja yhteistyö Valtteri Bottaksen kanssa tukee tätä tavoitetta. Luottamukseen pohjautuva arvomaailma, halu kehittyä ja suomalaisuus ovat meitä yhdistäviä valttikortteja. Ne myös kiteyttävät viestin, jota haluamme ABLOY-brändistä kertoa”, toteaa Abloyn toimitusjohtaja Jari Toivanen.

Yhtiö hakee tulevina vuosina entistä vahvempaa jalansijaa liike- ja julkisen rakentamisen turvallisuusratkaisuista sekä kriittisen infrastruktuurin kulunhallinnasta. Kansainvälisiltä ja kotimaisilta kumppaneilta on Toivasen mukaan tullut innostunutta palautetta yhteistyöstä Bottaksen kanssa.

Suomalainen lukitusosaaminen saa F1-maailmassa muutoinkin näkyvyyttä, sillä Alfa Romeo-tallissa ajavan Kimi Räikkösen taustajoukoissa on iLOQ.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Abloy jatkaa Bottas-yhteistyötä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat