Paikallis-Sähkö ostaa Sähköpalvelu Mustosen sähköurakointiliiketoiminnan

Yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Timo Keränen. Yhtiötä 14 vuotta johtanut Jukka Kivimäki jatkaa QMG-konsernissa asiantuntijatehtävissä.

Talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Groupiin kuuluva kajaanilainen Paikallis-Sähkö ostaa Sähköpalvelu Mustosen sähköurakointiliiketoiminnan. Kaupan jälkeen Paikallis-Sähkö työllistää noin 130 sähköurakoinnin ja -huollon ammattilaista Pohjois-Suomessa.

Yhtiön uutena toimitusjohtajana aloitti vuoden alussa Timo Keränen, joka toimi yhtiössä aikaisemmin työpäällikkönä. Yhtiötä 14 vuotta johtanut Jukka Kivimäki jatkaa QMG-konsernissa asiantuntijatehtävissä.

Keräsen mukaan yritysjärjestely vahvistaa Paikallis-Sähkön palvelukykyä Koillismaalla.

”Alueella on kasvavaa kysyntää paitsi sähköurakoinnille, myös huollolle sekä muulle sähköalan erikoisosaamiselle”, Keränen sanoo.

Keränen on toiminut pitkään sähköurakoinnin asiantuntija- ja johtotehtävissä Paikallis-Sähkön, Eltel Networksin ja Efficient Network Partnersin palveluksessa.

Paikallis-Sähkö on Pohjois-Suomen johtava sähköurakointitalo, joka toimii myös tele-, turva- ja automaatiourakoinnissa. Yhtiön toimipisteet ovat Oulussa, Kajaanissa, Kuopiossa, Kuusamossa, Sotkamossa, Kuhmossa, Suomussalmella ja Paltamossa. Paikallis-Sähkö kuuluu valtakunnalliseen talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Groupiin (QMG).

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Paikallis-Sähkö ostaa Sähköpalvelu Mustosen sähköurakointiliiketoiminnan”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi