Paikallis-Sähkö ostaa Sähköpalvelu Mustosen sähköurakointiliiketoiminnan

Yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Timo Keränen. Yhtiötä 14 vuotta johtanut Jukka Kivimäki jatkaa QMG-konsernissa asiantuntijatehtävissä.

Talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Groupiin kuuluva kajaanilainen Paikallis-Sähkö ostaa Sähköpalvelu Mustosen sähköurakointiliiketoiminnan. Kaupan jälkeen Paikallis-Sähkö työllistää noin 130 sähköurakoinnin ja -huollon ammattilaista Pohjois-Suomessa.

Yhtiön uutena toimitusjohtajana aloitti vuoden alussa Timo Keränen, joka toimi yhtiössä aikaisemmin työpäällikkönä. Yhtiötä 14 vuotta johtanut Jukka Kivimäki jatkaa QMG-konsernissa asiantuntijatehtävissä.

Keräsen mukaan yritysjärjestely vahvistaa Paikallis-Sähkön palvelukykyä Koillismaalla.

”Alueella on kasvavaa kysyntää paitsi sähköurakoinnille, myös huollolle sekä muulle sähköalan erikoisosaamiselle”, Keränen sanoo.

Keränen on toiminut pitkään sähköurakoinnin asiantuntija- ja johtotehtävissä Paikallis-Sähkön, Eltel Networksin ja Efficient Network Partnersin palveluksessa.

Paikallis-Sähkö on Pohjois-Suomen johtava sähköurakointitalo, joka toimii myös tele-, turva- ja automaatiourakoinnissa. Yhtiön toimipisteet ovat Oulussa, Kajaanissa, Kuopiossa, Kuusamossa, Sotkamossa, Kuhmossa, Suomussalmella ja Paltamossa. Paikallis-Sähkö kuuluu valtakunnalliseen talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Groupiin (QMG).

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Paikallis-Sähkö ostaa Sähköpalvelu Mustosen sähköurakointiliiketoiminnan”

Vastaa