Putkiremonttiyhtiöt Sewerex ja New Tube yhdistyvät

Uudessa yhtiössä on noin sata työntekijää ja se keskittyy hybridiremontteihin.

Kouvolalainen Sewerex ja lahtelainen New Tube ovat yhdistyneet uudeksi putkiremonttiyhtiöksi. Uusi yhtiö toimii nimellä Virra Talotekniikka.

Yhtiön toimitusjohtaja Atte Tarkiaisen mukaan isommalla yhtiöllä on paremmat mahdollisuudet kehittää kiinteistöjen vesi- ja viemäriverkostojen saneerauksen työmenetelmiä. Virra aikoo keskittyä ennen kaikkea hybridiremontteihin, joissa viemärit sukitetaan ja uudet vesijohdot asennetaan ilman tarpeettomia rakenteiden avauksia.

Virra työllistää lähes 100 putkiremonttiosaajaa.

Tarkiainen muistuttaa, että suomalaisten kiinteistöjen peruskorjaustarve on valtava. Merkittävä osa Suomen rakennuskannasta on 1960–80-luvuilla rakennettuja asuinrakennuksia, joita ei ole peruskorjattu. Niiden korjauksiin pitäisi sijoittaa vuosina 2016–2025 noin 9,4 miljardia euroa, ja seuraavalla kymmenvuotiskaudella 11,1 miljardia euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Putkiremonttiyhtiöt Sewerex ja New Tube yhdistyvät”

Vastaa