”Pyrin lähtemään oikeisiin töihin mutta päädyin konsultiksi”

Tekniikan tohtori Tero Lehtonen aloitti vastikään kiinteistöalan neuvonantajayritys Jones Lang LaSalle Finlandin (JLL) toimitusjohtajana. JLL on kuitenkin hänelle läpikotaisin tuttu talo jo entuudestaan, sillä hän aloitti yhtiön leivissä jo vuonna 2006. Tosin tuolloin yhtiö toimi vielä nimellä GVA Finland.

Tero Lehtonen. Kuva: Liisa Takala
"Tapani Piri minut sinne palkkasi perustamaan arviointibisneksen, vaikka en ollut eläessäni tehnyt yhtään arviota enkä ollut myöskään auktorisoitu kiinteistöarvioitsija. Joku olisi voinut sanoa, että mielenkiintoinen veto, mutta luultavasti Tapani ei ole sitä jälkikäteen pahoitellut”, Lehtonen kertoo.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “”Pyrin lähtemään oikeisiin töihin mutta päädyin konsultiksi””

Vastaa