Romppainen jättää Siklatalot

Kempeleläisen Siklatalot oy:n toimitusjohtaja vaihtuu, kun yhtiötä pari vuotta luotsannut Juhani Romppainen jättää tehtävänsä. Yhtiön väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi palaa konsernijohtaja Janne Nieminen.

Siklatalot hakee alkuvuoden aikana uutta toimitusjohtajaa. Maaliskuun lopussa yhtiö irtoaa Sikla-konsernista. (Kuva: Sikla)

Juhani Romppainen jättää tehtävänsä kuluvan tammikuun aikana. Hän tuli yhtiön toimitusjohtajaksi syksyllä 2018. Ennen Siklataloja hän oli Oulun Taksipalvelut oy:n toimitusjohtaja ja pääomistaja.

Siklan konsernijohtaja Janne Niemisen mukaan Romppaisen saama liiketoiminnan tervehdyttämistehtävä on päätöksessä ja sille asetetut tavoitteet on saavutettu. Sikla-konserni on parhaillaan jakautumassa ja Siklatalot irtoaa konsernirakenteesta maaliskuun lopussa.

Siklatalojen tavoitteita ja strategiaa päivitetään parhaillaan vastaamaan uutta liiketoimintaympäristöä ja Sikla-konsernin jakautumisen jälkeistä omistusrakennetta. Uuden toimitusjohtajan rekrytointiprosessi käynnistyy alkuvuoden aikana.

Sikla on rakennus- ja talotekniikka-alan konserni. Konsernin yhtiöistä Siklatalot on pientalotoimittaja, Siklatilat on erikoistunut asunto- ja toimitilatuotannon lisäksi koulujen sekä hoiva- ja päiväkotien rakentamiseen, Siklatec toimittaa talotekniikkaa ja Siklaelementit taloelementtejä molempien yhtiöiden rakennuskohteisiin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Romppainen jättää Siklatalot”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi