Kokeile kuukausi maksutta

Romppainen jättää Siklatalot

Kempeleläisen Siklatalot oy:n toimitusjohtaja vaihtuu, kun yhtiötä pari vuotta luotsannut Juhani Romppainen jättää tehtävänsä. Yhtiön väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi palaa konsernijohtaja Janne Nieminen.

Siklatalot hakee alkuvuoden aikana uutta toimitusjohtajaa. Maaliskuun lopussa yhtiö irtoaa Sikla-konsernista. (Kuva: Sikla)

Juhani Romppainen jättää tehtävänsä kuluvan tammikuun aikana. Hän tuli yhtiön toimitusjohtajaksi syksyllä 2018. Ennen Siklataloja hän oli Oulun Taksipalvelut oy:n toimitusjohtaja ja pääomistaja.

Siklan konsernijohtaja Janne Niemisen mukaan Romppaisen saama liiketoiminnan tervehdyttämistehtävä on päätöksessä ja sille asetetut tavoitteet on saavutettu. Sikla-konserni on parhaillaan jakautumassa ja Siklatalot irtoaa konsernirakenteesta maaliskuun lopussa.

Siklatalojen tavoitteita ja strategiaa päivitetään parhaillaan vastaamaan uutta liiketoimintaympäristöä ja Sikla-konsernin jakautumisen jälkeistä omistusrakennetta. Uuden toimitusjohtajan rekrytointiprosessi käynnistyy alkuvuoden aikana.

Sikla on rakennus- ja talotekniikka-alan konserni. Konsernin yhtiöistä Siklatalot on pientalotoimittaja, Siklatilat on erikoistunut asunto- ja toimitilatuotannon lisäksi koulujen sekä hoiva- ja päiväkotien rakentamiseen, Siklatec toimittaa talotekniikkaa ja Siklaelementit taloelementtejä molempien yhtiöiden rakennuskohteisiin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Romppainen jättää Siklatalot”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat