Arkkitehtiopiskelijat ideoimaan Kemin uutta keskustaa

Tavoitteena viihtyisämpi ja elävämpi keskusta-alue. Kilpailun tulokset selviävät kesäkuun lopulla.

Tavoitteena viihtyisämpi ja elävämpi keskusta-alue. Kilpailun tulokset selviävät kesäkuun lopulla.

Kemin kaupunki järjestää arkkitehtiopiskelijoille suunnatun ideakilpailun keskustan kehittämiseksi. Kilpailu järjestetään yhteistyössä Suomen Arkkitehtiliiton SAFA:n kanssa. Kilpailun tavoitteena on löytää uusia näkökulmia kemiläisen ympäristön toteuttamiseen nuorten lahjakkuuksien avulla.

Tuoreita ideoita ja ratkaisuja haetaan etenkin Täiköntorin ja rautatieaseman suunnittelualueen kaupunkirakenteen ja kaupunkikuvan kehittämiseen. Kilpailuun osallistuvilta arkkitehtiopiskelijoilta odotetaan ideoita viihtyisämmän ja toiminnallisesti rikkaamman keskustan kehittämiseksi sekä julkisen ulkotilan elävöittämiseksi.

Palkintolautakunnalta voi pyytää kilpailuohjelmaa koskevia selvityksiä ja lisätietoja huhtikuun alkuun asti. Kilpailun tulokset julkaistaan kesäkuun lopulla.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Arkkitehtiopiskelijat ideoimaan Kemin uutta keskustaa”

Jätä kommentti