Kokeile kuukausi maksutta

Turvallisuuspäivä pysäyttää Consolis Parman tehtaat maaliskuun puolivälissä

Töiden keskeytyminen turvallisuuspäivänä ei vaikuta betonielementtien toimituksiin, vaan ne hoidetaan yhtiön mukaan normaaliin tapaan.

Parman tehtaat ovat viime vuosina pärjänneet hyvin rakennusalan työturvallisuuskisassa.
Kuuntele juttu

Elementtivalmistaja Consolis Parma järjestää maaliskuun puolivälissä turvallisuusviikon, jolloin normaalit työt keskeytetään yhden työpäivän ajaksi. Turvallisuusviikkoa vietetään yhtiössä jo seitsemättä kertaa ja tämän vuoden erityisteemana on ”Pysyn poissa vaara-alueilta”.

Consolis-konsernin vuosittainen turvallisuusviikko järjestetään kaikissa 21 maassa, joissa yhtiö toimii. Päämääränä on ankkuroida Nolla tapaturmaa -tavoite pysyväksi työkulttuuriksi. Viikon aikana lisätään henkilöstön osaamista ja kehitetään toimintatapoja ennaltaehkäisevän työturvallisuustyön parantamiseksi.

Töiden keskeytyminen turvallisuuspäivänä ei vaikuta betonielementtien toimituksiin, vaan ne hoidetaan yhtiön mukaan normaaliin tapaan.

Parma on panostanut työturvallisuuden parantamiseen jo vuosikausia. Tapaturmataajuus on pudonnut murto-osaan lähtötasosta. Yhtiön tehtaat ovat myös menestyneet toimialan turvallisuuskilpailussa.

Parman Kotkan tehdas palkittiin viime vuonna toimialan turvallisimpana jo toistamiseen. Kolmentoista parhaan betonielementtitehtaan joukossa oli peräti 11 Parman ja sen tytäryhtiö Rajavillen yksikköä.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Turvallisuuspäivä pysäyttää Consolis Parman tehtaat maaliskuun puolivälissä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat