Länsi-Savo: Puu näyttää voittavan sittenkin betonin Mikkelissä

Mikkelin kaupunkiympäristölautakunta päätti kokouksessaan 5. maaliskuuta äänestyksen jälkeen esittää kaupunginhallitukselle, että uusi Urpolan koulu rakennettaisiin sittenkin puusta. Asiasta kertoi Länsi-Savo-lehti.

Kaupungin tekninen johtaja Jouni Riihelä esitti lautakunnalle betonirakenteista koulua, mutta Jaakko Väänänen (kesk.) teki lautakunnassa vastaesityksen, että koulu pitäisi rakentaa puusta. Hänen ehdotuksensa voitti äänin 8–4.

Noin 10000 kerrosneliön suuruisen Urpolan koulun hintalapuksi on arvioitu lähes 27 miljoonaa euroa. Puurakenteisena koulun rakennuskustannukset nousevat konsultin laskelmien mukaan 2,2 miljoonaa euroa suuremmiksi. Koulun tulisi olla valmis elokuussa 2023 alkavaa lukukautta varten.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Länsi-Savo: Puu näyttää voittavan sittenkin betonin Mikkelissä”

Vastaa