Assemblin myy Assemblin Pohjois-Suomen

Assemblinin pitkäaikainen työntekijä Juha Kaarretkoski ostaa Assemblin Pohjois-Suomi oy:n.

Kauppa toteutetaan osakekauppana, jossa Assemblin Pohjois-Suomen osakkeet myydään toimivalle johdolle ja yritys jatkaa toimintaansa RTO Sähkö oy:nä. Vuosikymmenien ajan Assemblinilla työskennellyt Juha Kaarretkoski toimii jatkossa uuden yhtiön toimitusjohtajana.

Osakekauppa ei aiheuta henkilöstömuutoksia, ja jokainen yksikkö jatkaa toimintaansa nykyisissä toimipisteissään.

Assemblin oy:n toimitusjohtaja Magnus Eriksson kertoo, että Pohjois-Suomen yksiköllä on hyvät tulevaisuuden näkymät, mutta välimatkan ja strategisten tavoitteiden vuoksi myynti tuli ajankohtaiseksi. Assemblin keskittyy jatkossa pääkaupunkiseudun lisäksi Turun ja Tampereen alueen toimintojen kehittämiseen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Assemblin myy Assemblin Pohjois-Suomen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat