Quattro Mikenti Group teki jälleen yrityskaupat

Talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Group panostaa lisää asuntorakentamisen talotekniikkaratkaisuihin.

Antti Rantala (vas.), Kimmo Liukkonen ja Mikko Virtanen. Kuva: QMG

Sähköurakoitsija Web Sähkö liittyy liiketoimintakaupalla Mikenti Talotekniikan sähköosastoksi. Web Sähkö tunnetaan sähkötöiden lisäksi tietoliikenne-, valokuitu- ja antennijärjestelmien vahvana osaajana.

Web Sähkön yrittäjät Antti Rantala ja Mikko Virtanen jatkavat yhtiössä sähköurakoinnin johtajina sekä QMG-konsernin osakkaina.

Mikenti Talotekniikan LVI-urakoinnin johtajana jatkaa Marko Pärssinen. Toimitusjohtajaksi nimitetään Mikko Sahikallio, joka vastaa lisäksi Mikenti Oy:n toiminnasta.

Web Sähköstä ja Mikenti Talotekniikasta syntyy kaupan jälkeen asuntorakentamisen kokonaistalotekniikkayhtiö, joka tarjoaa LVIS-urakoinnin lisäksi talotekniikan hankekehityksen, automaation ja esivalmistuksen.

Antti Rantala ja Mikko Virtanen perustivat Web Sähkön vuonna 2000, ja yhtiö on noussut runsaan neljän miljoonan euron liikevaihtoluokkaan. Se keskittyy asuinrakentamisen uudiskohteiden sähköurakointiin.

”QMG:n yrittäjähenkisyys teki kaupan meille luontevaksi. Liitymme mielellään QMG:n sadan yrittäjäomistajan joukkoon. Mikenti Talotekniikassa meillä on loistava tilaisuus kasvuun ja osaamisen kehittämiseen”, Antti Rantala ja Mikko Virtanen kertovat.

Mikenti Talotekniikan henkilöstömäärä nousee kaupan myötä runsaaseen kuuteenkymmeneen ja liikevaihto yli kymmeneen miljoonaan euroon.

QMG-konsernille yrityskauppa tarkoittaa kasvua maan suurimmalla markkinalla eli pääkaupunkiseudulla. Yritysostoja aiotaan tehdä jatkossakin, ja paikallisuuden merkitys on keskiössä.

”Tavoitteemme on laajentaa verkostoamme koko maan kattavaksi ja tarjota palveluita paikallisesti, alueellisesti ja valtakunnallisesti. Olemme usein todenneet, että talotekniikkaliiketoiminta on suuressa osin paikallista, joten haluamme olla vahvoja kaikilla alueilla. Meitä kiinnostavat talotekniikan kärkeä edustavat yritykset”, QMG:n toimitusjohtaja Kimmo Liukkonen kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Quattro Mikenti Group teki jälleen yrityskaupat”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat