Kokeile kuukausi maksutta

Lujatalo sai yli 40 miljoonan euron urakat Espoosta

Lujatalo on valittu rakentamaan asuinkerrostaloja kasvavalle Espoon Niittykummun alueelle. Yhtiö urakoi alueelle viisi erillistä kerrostaloyhtiötä.

Näkymä Merituulentieltä.

Nämä viisi kerrostaloyhtiötä sisältävät seitsemän 6–­7-kerroksista kerrostaloa, joihin tulee kaikenkokoisia vuokra-asuntoja yhteensä 195 kappaletta. Kohteet rakennetaan Espoon Asunnoille sekä eläkevakuutusyhtiö Veritakselle. Hankkeiden yhteenlaskettu urakkasumma on 41 miljoonaa euroa.

Lujatalo rakentaa eläkevakuutusyhtiö Veritakselle kolme asuntoyhtiötä neuvottelu-KVR-urakkana. Niihin tulee neljä kerrostaloa ja 119 asuntoa. Veritaksen urakoiden arvo on noin 23 miljoonaa.

Kohtuuhintaisia koteja tarjoavalle Espoon Asunnoille Lujatalo rakentaa kaksi kohdetta. Niissä on yhteensä kolme kerrostaloa ja 76 asuntoa. Kohteet sijaitsevat osoitteissa Nuttukuja 4 ja Nuttukuja 10, ja ne täydentävät Espoon Asuntojen Niittykummussa jo olevaa uudiskohdekantaa. Espoon Asuntojen urakoiden arvo on yhteensä noin 18 miljoonaa euroa.

Lähialueelle on tulossa edellä mainittujen hankkeiden lisäksi Lujatalon omaa tuotantoa. Merituulentien vastakkaiselle puolelle rakennetaan kaksi kerrostaloa, joihin valmistuu yhteensä noin 138 Lujakoti-asuntoa sekä pihakannen alle rakennettava pysäköintilaitos. Lujakoti-hankkeen rakentaminen alkaa aikaisintaan loppuvuodesta 2020.

”Meille ja kumppaneillemme kyseessä on merkittävä hanke ja hieno kokonaisuus keskeisellä sijainnilla, ja tämä vahvistaa merkittävästi meidän ennestään hyvää tilauskantaamme. Kun yhdistämme tämän hankkeen ja viereisen oman Lujakoti-hankkeen, kyseessä on Niittykumpuun lähes 350 asunnon tuotanto”, Lujatalon Uudenmaan alueen asuntorakentamisen yksikön johtaja Janne Mönkkönen sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lujatalo sai yli 40 miljoonan euron urakat Espoosta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat