Kokeile kuukausi maksutta

Lujatalo sai kotikuntansa terveyskeskushankkeen – elinkaarisopimuksen arvo liki 40 miljoonaa

Hankkeen investointivaiheen arvo on noin 20 miljoonaa euroa ja koko sopimuksen arvo on yhteensä noin 39 miljoonaa euroa. Terveyskeskuksen laajuus on runsaat 6000 brm2.

Uuden terveyskeskuksen rakentaminen aloitetaan loppuvuodesta 2020 ja uusi terveyskampus valmistuu elokuussa 2022. (Kuva: Raami Arkkitehdit oy)

Lujatalo rakentaa Siilinjärven uuden terveyskeskuksen, joka toteutetaan elinkaarimallilla.  Lujatalo vastaa terveyskeskuksen suunnittelun, rakentamisen ja 20 vuoden ylläpitopalvelujen toteuttamisesta sekä kohteen luovutuskuntovaatimusten täyttymisestä.

Uusi terveyskeskus rakennetaan Kasurilantielle nykyisen terveyskeskuksen viereen. Vanha terveyskeskusrakennus puretaan, kun toiminnot on saatu siirrettyä uuteen kiinteistöön. Nykyinen Lääkäritalo puretaan kuitenkin heti töiden alkaessa.

”Uudisrakennuksen myötä saamme hajasijoitukseen joutuneet terveyspalveluiden toiminnot taas järkeväksi toiminnalliseksi kokonaisuudeksi tulevaisuuden sote-keskus-suunnittelukin huomioiden”, kertoo Siilinjärven kunnan sosiaali- ja terveysjohtaja Kati Kantanen.

Lujatalolla on vahvat siteet Siilinjärvelle, sillä sieltä on alkanut Lujatalon rakennustoiminta ja paikkakunnalla sijaitsee edelleen Lujabetonin pääkonttori.

Uuden terveyskeskuksen rakentaminen aloitetaan loppuvuodesta 2020 ja uusi terveyskampus valmistuu elokuussa 2022.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lujatalo sai kotikuntansa terveyskeskushankkeen – elinkaarisopimuksen arvo liki 40 miljoonaa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat