Rejlers laajentaa yritysfuusion kautta

Sähköinsinööritoimisto Delta-Kn oy fuusioituu Rejlers Finlandiin.

Rejlersin rakentamisen toimialajohtaja Kirsi Hautala. Kuva: Valtteri Kantanen

Sulautumisen myötä Delta-Kn:n työntekijät muodostavat seitsemän hengen tiimin Rejlersin Vantaan toimipisteeseen.

Sähköinsinööritoimisto Delta-Kn on helsinkiläinen, vuonna 1989 perustettu insinööritoimisto, joka tuottaa uudis- ja korjausrakentamisen sähkösuunnittelupalveluja julkisille ja yksityisille sektoreille.

Rejlersin rakentamisen toimiala on erikoistunut vaativien talotekniikan projektien suunnitteluun ja sen palveluksessa on jo lähes 180 talotekniikan sähkö-, tele-, turva-, AV- ja LVIA-suunnittelun ammattilaista.

Rejlers on insinööripalveluja tarjoava pörssiyhtiö, joka työllistää yli 2 400 työntekijää yli 80 toimistossa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Arabiemiirikunnissa.

Rejlers-konsernin Suomen yhtiöiden liikevaihto vuonna 2019 oli noin 73 miljoonaa euroa. Suomessa Rejlers aloitti toimintansa Mikkelissä vuonna 1980. Se työllistää 1 000 työntekijää 20 paikkakunnalla eri puolilla Suomea.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rejlers laajentaa yritysfuusion kautta”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat