Bonava Suomi nimitti uuden toimitusjohtajan

Bonava Suomi oy:n toimitusjohtajaksi ja Bonava-konsernin johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Riku Patokoski. Hän aloittaa uudessa tehtävässään viimeistään 1.6.2021.

Riku Patokoski. Kuva: Studio PSV

Patokoskella on laaja kokemus rakennusalasta sekä asunto- ja kiinteistökehittämisestä. Hän siirtyy Bonavalle Hoivatilat oyj:n varatoimitusjohtajan tehtävästä, jossa hän on vastannut yhtiön Etelä-Suomen ja Ruotsin toiminnoista. Aiemmin Patokoski työskenteli johtajana Peabilla vastuualueenaan asuntoliiketoiminta sekä tätä ennen eri tehtävissä Skanskalla kahdeksan vuotta vastaten muun muassa Skanskan ja Ikean yhteisen BoKlok-konseptin lanseerauksesta. Patokoski on koulutukseltaan arkkitehti.

”Hänellä on vankka kokemus rakennusalasta ja asuntokehittämisestä. Hänen kyvykkyytensä johtaa laajoja kokonaisuuksia tulee olemaan avainasemassa edetessämme laadukkaassa asuntorakentamisessa kannattavasti Suomen markkinoilla”, Bonava-konsernin toimitusjohtaja Joachim Hallengren sanoo tiedotteessa.

“Bonavan visio uusista kodeista ja onnellisista naapurustoista on kirkas ja tahto muuttaa asuntomarkkinoita on innostavaa. Nämä yhdistettynä voimakkaaseen itsensä haastamisen kulttuuriin ja asiakaslähtöisyyteen luovat vahvan pohjan kannattavalle liiketoiminnalle. Ihmiset ovat kaikkein tärkein voimavaramme, ja menestys luodaan yhdessä”, Riku Patokoski sanoo.

Bonava Suomen nykyinen toimitusjohtaja Juuso Hietanen on siirtymässä Lehto Groupin toimitusjohtajaksi. Hänen lähtönsä aikataulua ei ole vielä julkistettu.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Bonava Suomi nimitti uuden toimitusjohtajan”

Jätä kommentti