Kokeile kuukausi maksutta

Juuso Hietasen aloitusajankohta Lehdon toimitusjohtajana selvisi – Hannu Lehtoa ehdotetaan hallituksen puheenjohtajaksi

Lehto Group on nyt tarkentanut uuden toimitusjohtajansa Juuso Hietasen aloitusajankohtaa.

Juuso Hietanen aloitti Lehto Groupin toimitusjohtajana toukokuussa 2020. Sitä ennen hän työskenteli Bonava Suomen toimitusjohtajana.

Yhtiön maanantaina 1. helmikuuta julkaisemassa pörssitiedotteessa kerrotaan, että Hietanen aloittaa Lehto Groupin toimitusjohtajan tehtävässä toukokuun 2021 alussa. Yhtiö kertoi toimitusjohtajan vaihdoksesta jo elokuussa 2020, mutta vielä tuolloin Hietasen aloitusajankohta ei ollut selvillä.

Hietanen siirtyy tehtävään Bonava Suomen toimitusjohtajan tehtävästä. Sitä ennen hän on toiminut asuntotuotannon johtotehtävissä NCC:llä vuodesta 2004 alkaen Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa. Koulutukseltaan Hietanen on diplomi-insinööri.

Maanantaisessa tiedotteessa Lehto Groupin osakkeenomistajien nimitystoimikunta ehdotti uusina jäseninä yhtiön hallitukseen nykyistä toimitusjohtajaa Hannu Lehtoa sekä Nrepin sijoitusjohtajaa Jani Nokkasta. Hannu Lehtoa ehdotetaan myös hallituksen puheenjohtajaksi.

Kun Hietanen aloittaa Lehto Groupin toimitusjohtajana, Hannu Lehto jatkaa yrityksen operatiivisessa toiminnassa vastuualueenaan kehittäminen ja innovaatiot, erityisesti modulaarisen puurakentamisen alueella.

Lehto Groupin hallituksen kokoonpanosta päättää varsinainen yhtiökokous, joka on suunniteltu pidettäväksi 28. toukokuuta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Juuso Hietasen aloitusajankohta Lehdon toimitusjohtajana selvisi – Hannu Lehtoa ehdotetaan hallituksen puheenjohtajaksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat