Adapteo sai ison tilauksen maailman suurimman vedenalaisen tunnelin työmaalta

Siirtokelpoisia tiloja toimittava Adapteo toimittaa yhteensä 30 000 neliömetrin edestä muunneltavia rakennuksia Tanskan ja Saksan väliseen tunnelihankkeeseen.

Siirtokelpoisia tiloja toimittava Adapteo kertoo rakennuskonsortio FLC Tunnel Group Northin valinneen sen toimittamaan tilat laajaan työntekijöiden majoituskylään Tanskan Rødbyhavniin.

FLC on yhdeksän rakennusyhtiön yhteisyritys, joka vastaa Tanskan ja Saksan välisen 18 kilometrin pituisen vedenalaisen tunnelin suunnittelusta ja rakentamisesta.

Kyseessä on Adapteon tähän mennessä suurin projekti, ja sopimuksen kokonaisarvo on yhteensä yli 17 miljoonaa euroa.

Adapteo toimittaa projektiin yhteensä 30 000 neliömetrin edestä muunneltavia rakennuksia majoitus- ja palvelutiloiksi jaettuna yhteensä 1 300 huoneeseen.

Vuokra-aika alkaa kesäkuussa ja sen odotetaan päättyvän vuonna 2027.

Fehmarninsalmen tunneli tulee olemaan valmistuessaan maailman suurin vedenalainen tunneli, ja se on yksi laajin Euroopassa käynnissä olevista infrastruktuurihankkeista.

Adapteo syntyi viime vuoden heinäkuussa, kun silloinen suomalainen rakennuskonevuokraaja Cramo eriytti siirtokelpoiset tilat -liiketoimintansa Tukholman pörssiin listattuun suomalaiseen yhtiöön.

Yhtiön tarkoituksena on rinnakkaislistautua Helsingin pörssiin kuluvan vuoden toisella neljänneksellä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Adapteo sai ison tilauksen maailman suurimman vedenalaisen tunnelin työmaalta”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat