Kokeile kuukausi maksutta

Cramo panee jakautumisen täytäntöön – Adapteon osakkeet tulevat kaupan maanantaina

Cramon hallitus on päättänyt ilmoittaa yhtiön osittaisjakautumisen täytäntöönpanon rekisteröitäväksi kaupparekisteriin 30. kesäkuuta.

Cramon pääkonttori Vantaalla. Kuva: Liisa Takala

Cramo on perjantaina 28. kesäkuuta jättänyt Tukholman pörssille hakemuksen Adapteon osakkeiden ottamisesta kaupankäynnin kohteeksi pörssin päämarkkinalle. Adapteon osakkeiden kaupankäynnin odotetaan alkavan maanantaina 1. heinäkuuta.

Cramo jakautuu siten, että kaikki yhtiön Siirtokelpoiset tilat  -liiketoimintaan liittyvät varat, velat ja vastuut siirtyvät selvitysmenettelyttä perustettavalle yhtiölle Adapteo oyj:lle. Cramon Kone- ja laitevuokraus -liiketoiminta, joka pääasiassa koostuu rakennuskoneiden ja kaluston vuokrauksesta ja vuokraukseen liittyvistä palveluista, jää Cramolle. Jakautumisen jälkeen Adapteo ja sen tytäryhtiöt muodostavat Cramosta erillisen uuden itsenäisen konsernin.

Cramon ylimääräinen yhtiökokous hyväksyi jakautumissuunnitelman 17. kesäkuuta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Cramo panee jakautumisen täytäntöön – Adapteon osakkeet tulevat kaupan maanantaina”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat