Kokeile kuukausi maksutta

Johanna Sahlstedt nimitetty WSP Finlandin Infra ja ympäristö -sektorin johtajaksi

Sahlstedt siirtyy tehtäviinsä Afryltä, jossa hänellä oli pitkä ura alkaen vuodesta 2003 silloisella Pöyryllä.

Kuuntele juttu

Johanna Sahlstedt aloittaa WSP Finlandin Infra ja ympäristö -sektorin johtajana 29.3.2021. Hän raportoi tehtävässään toimitusjohtajalle ja kuuluu Suomen johtoryhmään.

Sahlstedt siirtyy tehtäviinsä Afryltä, jossa hänellä oli pitkä ura alkaen vuodesta 2003 silloisella Pöyryllä. Viimeksi hän toimi Vesihuollon laitossuunnittelun osastopäällikkönä ja Afryn vesiliiketoimintayksikön johtoryhmässä. Vuosina 2013-2017 hän toimi Nurmijärven vesilaitoksen johtajana ja kunnan teknisen sektorin johtoryhmässä, kunnes palasi takaisin Afrylle.

WSP uudisti organisaatiotaan vuoden alussa ja linkitti liiketoimintalinjat neljän sektorin alle. Tavoitteena on entistä tiiviimpi yhteistyö strategisissa asiakkuuksissa ja monialahankkeissa sekä resurssien joustavampi käyttö sisäisen tiedonvaihdon lisääntyessä. Yksi sektoreista on Infra ja Ympäristö.

WSP Finlandin toimitusjohtaja Harri Yli-Villamon mukaan sektoreiden sisällä tehdään töitä samojen asiakkaiden kanssa ja voidaan yhdessä kehittää parhaita käytäntöjä.

”Infra ja ympäristö -sektori on kivijalkamme ja hyvin asemoitunut markkinassa. Se myös kasvaa tasaisesti. Sektorinjohtaja on tärkeässä roolissa yhteistyön kehittämisessä erityisesti strategisten asiakkuuksien ja kehittämisen osalta”, Yli-Villamo sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Johanna Sahlstedt nimitetty WSP Finlandin Infra ja ympäristö -sektorin johtajaksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat