Kokeile kuukausi maksutta

NCC rakennustöihin Helsingin Herttoniemessä – urakkana seitsemän kerrostaloa

Purkutyöt vanhan kirjaston tontilla aiotaan aloittaa maaliskuussa ja kohde valmistuu kesällä 2023.

Kerrostaloihin taloihin tulee asumisoikeusasuntoja, Hekan vuokra-asuntoja sekä Hitas-omistusasuntoja. (Kuva: Arkkitehtitoimisto A. Konsultit)

NCC on tehnyt sopimuksen Helsingin asuntotuotantotoimiston (Att) kanssa seitsemästä kerrostalosta Herttoniemeen. Kerrostalot tarjoavat Helsingin kaupungin tavoitteiden mukaisesti eri asumismuotoja eli taloihin tulee asumisoikeusasuntoja, Hekan vuokra-asuntoja sekä Hitas-omistusasuntoja.

Talot rakennetaan Herttoniemen sairaalaa vastapäätä, josta Herttoniemen vanha kirjasto puretaan ensin pois. Kirjaston purku sekä kohteen pihatyöt ja parkkihalli kuuluvat myös urakkaan. Purkutyöt on tarkoitus aloittaa vielä maaliskuussa ja kohteiden arvioidaan valmistuvan kesällä 2023.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NCC rakennustöihin Helsingin Herttoniemessä – urakkana seitsemän kerrostaloa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat