Kokeile kuukausi maksutta

Myös JM Suomi rakentaa Nrepille Noli-studioita

Rakennusyhtiö JM Suomi ja kiinteistösijoittaja ja -kehittäjä Nrep toteuttavat yhteistyössä hankkeen, jossa uusi Noli Studios avataan Helsingin Herttoniemen Sohlberg-korttelialueelle.

Nrepin kehittämän hotellitason palvelut ja kodin mukavuuden yhdistävän konseptin mukainen uusi Noli Studios avataan Työnjohtajankadulle keväällä 2023. Rakennus nousee jatkoksi Itäväylän varteen rakennettavaa pysäköintilaitosta, joka toimii myös alueen tulevien asukkaiden pysäköintipaikkana sekä asuintalojen meluvallina.

Rakentamisessa huomioidaan ympäristönäkökulmat ja ekologisuus, ja kiinteistölle on tarkoitus hakea Leed-ympäristösertifikaattia.

”Tämä hanke on erinomainen lisä Herttoniemen kehittyvään kaupunkikuvaan yhdessä muun Sohlberg-korttelin kanssa. Olemme olleet kehittämässä alueen kaavaa ja uskomme hotellin tuovan kehittyvään kaupunkiympäristöön entistä enemmän eloa”, JM Suomen toimitusjohtaja Markus Heino sanoo tiedotteessa.

JM Suomi rakentaa parhaillaan Herttoniemen vanhalle teollisuusalueelle uutta asuinkortteliaan. Alueella on tällä hetkellä jo rakenteilla esimerkiksi vuonna 2023 valmistuva Asunto oy Helsingin Herttoniemen Läkkiseppä. Valmistuessaan Sohlberg-kortteli käsittää 13 rakennusta ja yhteensä 1100 asuntoa.

”Olemme sitoutuneet elävöittämään aluetta ja rakentamaan sinne modernia kaupunkimiljöötä, jossa alueen historia on kuitenkin otettu huomioon. Yhteistyö Helsingin kaupungin kanssa on tässä ollut tärkeässä roolissa ja jaamme molemmat saman tavoitteen.”

Uuden korttelialueen elinvoimaa lisää myös suojeltu entinen G.W Sohlbergin tehdas, jonne haetaan nyt toimijoita tarjoamaan palveluita alueen asukkaille.

”Alueella on mieletön historia ja korttelia rakennetaan ehdottomasti tätä menneisyyttä kunnioittaen. Modernilla rakentamisella ja eri korkuisilla rakennuksilla haluamme luoda alueelle oman siluetin, jossa historia yhdistyy tämän päivän standardeja vastaavaan asumiseen.”

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Myös JM Suomi rakentaa Nrepille Noli-studioita”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat