Uponor antoi uuden arvion liikevoittonsa kehityksestä

Uponor on päivittänyt vuoden 2021 ohjeistustaan positiivisemmaksi.

Uponorin vuosi on ollut vahva.

Uponor kertoi maaliskuun puolessa välissä, että kysyntä yhtiön päämarkkinoilla Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa on ollut hyvällä tasolla, ja että yhtiö odottaa liikevaihtonsa nousevan vuodesta 2020.

”Erityisesti aktiivisuus asuntomarkkinoilla ja talotekniikan kysyntä ovat pysyneet korkealla tasolla vuoden ensimmäiset kuukaudet ja odotamme tilanteen jatkuvan, vaikka näkyvyys säilyy rajattuna. Volyymin kasvu on tukenut vertailukelpoisen liikevoittomme ja -marginaalimme kehitystä jo ensimmäisellä neljänneksellä, ja siksi päivitämme ohjeistuksemme vuodelle 2021. Odotamme vertailukelpoisen liikevoittomme pysyvän vuoden 2020 tasolla, eikä laskevan, kuten aiemmin ohjeistimme”, Uponorin toimitusjohtaja Jyri Luomakoski kertoo.

Huhtikuun puolessa välissä yhtiö antoi uuden ohjeistuksen. Ilman valuuttakurssien vaikutusta Uponor odottaa liikevaihtonsa nousevan vuodesta 2020 ja vertailukelpoisen liikevoittonsa pysyvän vuoden 2020 tasolla.

Aiempi, maaliskuussa annettu ohjeistus oli: Ilman valuuttakurssien vaikutusta Uponor odottaa liikevaihtonsa nousevan vuodesta 2020 ja vertailukelpoisen liikevoittonsa laskevan vuodesta 2020, mutta vertailukelpoisen liikevoittomarginaalin pysyvän yli 10 prosentissa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Uponor antoi uuden arvion liikevoittonsa kehityksestä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat