Kokeile kuukausi maksutta

Jan Vapaavuori siirtyy pormestarin pestin jälkeen Milttonin neuvonantajaksi

Myös Helsingin kaupungin yhteysjohtaja siirtyy Milttonille.

Jan Vapaavuori

Helsingin pormestarin pestinsä kuntavaalien jälkeen päättävä Jan Vapaavuori (kok) aloittaa elokuun alussa viestintään ja johtamiseen erikoistuneen konsulttiyhtiön Milttonin hallituksen jäsenenä ja osa-aikaisena vanhempana neuvonantajana. Asiasta uutisoi Talouselämä.

Milttonin verkkosivuilla kerrotaan, että osana kansainvälisen kasvun ja neuvonannon vahvistamista Miltton rakentaa uutta urbanisaation ja siihen liittyvien megatrendien vaikutuksiin paneutuvaa kansainvälistä liiketoimintaa. Vapaavuoren kerrotaan tuovan Milttoniin poikkeuksellisen osaamisensa ja kokemuksensa yhteiskunnallisesta päätöksenteosta, kaupunkikehityksestä sekä kansainvälisistä suhteista.

”Voidaksemme ymmärtää maailman nopeutuvaa muutosta meidän on ymmärrettävä kaupunkeja. Ilmastonmuutos on aikamme megatrendeistä kriittisin ja digitalisaatio todennäköisesti eniten ja nopeimmin maailmaa muuttava, mutta ne molemmat, samoin kuin useimmat muut transformatiiviset megatrendit ilmenevät ja saavat konkreettisen sisältönsä yhä useammin urbaanissa ympäristössä ja kontekstissa. Teknologinen kehitys kiihtyy ja ennen kaikkea skaalautuu kaupungeissa. Työn murros ja muut maailmaa eniten muokkaavat uudet ilmiöt konkretisoituvat kaupungeissa. Ratkaisut suurimpiin globaaleihin haasteisiin innovoidaan ja toimeenpannaan kaupungeissa. Urbaanin ympäristön vaikutukset kantavat lähes kaikkialle tehden urbanisaatiosta keskeisen viitekehyksen ja selittäjän muille megatrendeille”, Vapaavuori sanoo Milttonin sivuilla.

”Jannen johdolla voimme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuista kansainvälistä osaamista siitä, miten urbaania ympäristöä suunnitellaan ja johdetaan, mitkä kysymykset ohjaavat kaupunkikokonaisuuden päätöksentekoa, kuinka teknologia ja data mullistavat kaupunkien suunnittelua ja elämää, ja miten kansainväliset kaupungit ja niiden verkostot toimivat. Vapaavuori on pormestarikaudellaan noussut arvostetuksi toimijaksi maailman dynaamisimpien kaupunkien sekä merkittävimpien kaupunkiverkostojen keskuudessa. Olemme iloisia, että hän liittyy Milttonin kasvavaan joukkoon”, sanoo Mathias Järnström, Miltton Groupin toimitusjohtaja.

Vapaavuorella on kysyntää. Runsas viikko sitten kerrottiin, että hän siirtyy kiinteistösijoitusyhtiö NREP:n osa-aikaiseksi neuvonantajaksi.

Vapaavuori lähtee lomien jälkeen NREP:n neuvonantajaksi – pitää näppinsä erossa Helsinkiä koskevista hankkeista

Helsingin kaupungilla yhteysjohtajana työskentelevä Sanna-Mari Jäntti siirtyy Milttonille johtamaan uutta urban affairs -liiketoimintaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jan Vapaavuori siirtyy pormestarin pestin jälkeen Milttonin neuvonantajaksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat