Kokeile kuukausi maksutta

Laajentuminen urakointiin ja Uudellemaalle moninkertaisti Rakennusliike Soimun liikevaihdon

Rakennuslehden Suurimmat-kyselyssä ylivoimaisesti kovin kasvaja rakennusyhtiöistä oli viime vuonna talonrakennukseen keskittyvä Rakennusliike Soimu.

Soimun 77 asunnon laajuinen As.oy Maisteri valmistui huhtikuussa Joensuussa. Kuvassa hallituksen puheenjohtaja Eero Mustonen (vas.), toimitusjohtaja Petri Kahelin ja hallituksen jäsen Janne Mustonen. Kuva: Rakennusliike Soimu oy

Soimun liikevaihto kasvoi huikeat 323 prosenttia 23,7 miljoonaan euroon.

Toimitusjohtaja Petri Kahelinin mukaan kasvun taustalla ei ole yhtään yrityskauppaa vaan laajentuminen niin maantieteellisesti kuin kilpailu-urakointiin. Aiemmin yhtiö oli lähinnä gryndannut kotipaikkakunnallaan Joensuussa. Yhtiö avasi vuoden 2019 alussa aluetoimiston Helsinkiin ja aloitti urakoinnin Uudellamaalla. Kuluvan vuoden helmikuussa Soimu avasi aluetoimiston myös Kuopioon, mistä yhtiö odottaa merkittävää kasvua jatkossa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Laajentuminen urakointiin ja Uudellemaalle moninkertaisti Rakennusliike Soimun liikevaihdon”

Viimeisimmät näkökulmat