Jumbo-Flamingon kiinteistöyhtiölle nimitettiin toimitusjohtaja

Viihdekauppakeskus Jumbo-Flamingon omistava kiinteistöyhtiö Vantaan Valo ky saa ensimmäisen toimitusjohtajansa syyskuussa.

Kuva: Pete Aarre-Ahtio

Kotimaiset työeläkeyhtiöt Varma ja Elo yhdistivät viihdekeskus Flamingon ja kauppakeskus Jumbon omistuksensa lokakuussa 2019, jolloin perustettiin Vantaan Valo ky. Vantaan Valon hallitus on nimittänyt yhtiön ensimmäiseksi toimitusjohtajaksi diplomi-insinööri Jukka Vakulan. Hän aloittaa tehtävässään 20. syyskuuta.

Vakulalla on pitkä kokemus niin kauppakeskusjohtamisesta kuin muutosstrategian toimeenpanosta kiinteistö-, kampus- ja kauppakeskustoimialoilla. Tällä hetkellä hän työskentelee Salo IoT Campuksen toimitusjohtajana. Sitä ennen Vakula on toiminut Technopolis oyj:n yksikönjohtajana ja Citycon oyj:n kauppakeskus- ja portfoliojohtajana.

”Haluan toivottaa Jukan lämpimästi tervetulleeksi mukaan toimintaamme. Jumbon ja Flamingon yhdistäminen tulee tuomaan merkittävästi hyötyä, koska nyt voimme kehittää ja johtaa yhtä kokonaisuutta. Uuden toimitusjohtajan tehtävänä on varmistaa, että Pohjoismaiden suurin viihdekauppakeskus pärjää kiristyvässä kilpailussa myös jatkossa”, Vantaan Valon hallituksen puheenjohtaja Juha Juntunen kertoo tiedotteessa.

Uuden toimitusjohtajan tehtävänä on johtaa Jumbo-Flamingon strategiatyötä ja uuden strategian toimeenpanoa sekä vastata keskuksen kaupallisesta ohjaamisesta. Lisäksi toimitusjohtajan vastuisiin kuuluu muun muassa vastuullisuustyön johtaminen ja sidosryhmäsuhteet.

”Uskon, että pystyn hyödyntämään laajaa kokemustani usealla eri tavalla tulevassa tehtävässäni. Paljon ideoita on jo nyt pöydällä ja niitä jalostetaan edelleen. Myös vastuullisuusteemat ovat jatkossa entistäkin tärkeämpiä toimialallamme ja hyvä niin”, Vakula kertoo.

Jumbo-Flamingon operatiivisesta kauppakeskusjohtamisesta vastaa edelleen Colliers Finland oy:n palvelukseen kuuluva kauppakeskusorganisaatio.

Vantaalla sijaitseva viihdekauppakeskus Jumbo-Flamingon yhteenlaskettu vuokrattava pinta-ala on yli 140000 neliömetriä. Siellä on 170 liikettä, ravintoloita, kahviloita, viihdepalveluita, kaksi hypermarketia sekä 5500 parkkipaikkaa. Lisäksi Jumbo-Flamingon osana toimii suuri hotelli. Vuonna 2020 kauppakeskuksen myynti oli 410 miljoonaa euroa ja kävijämäärä 10 miljoonaa henkeä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jumbo-Flamingon kiinteistöyhtiölle nimitettiin toimitusjohtaja”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat