Kokeile kuukausi maksutta

Kirismäessä käyttöön uudet rampit – Destian E18-urakka loppusuoralle

Tiehankkeen ensimmäinen osa valmistuu suunnitelmien mukaan loppuvuoden aikana ja koko hanke 2023.

Turun kehätien remontti alkaa kääntyä ensimmäisen vaiheen osalta loppusuoralle, kun Kirismäen viimeiset uudet rampit otetaan liikenteelle torstaina 26.8.2021. Niiden myötä liikenne siirtyy koko Kirismäen eritasoliittymän osalta lopullisille reiteilleen. Uusien ramppien molemmat kaistat, kuten myös kehätien kaikki kaistat, otetaan käyttöön syyskuun loppuun mennessä.

Kirismäen eritasoliittymän alue valmistuu kokonaisuudessaan syksyn aikana. Destian urakoiman hankkeen ensimmäinen osa valmistuu suunnitelmien mukaan loppuvuoden aikana. Kiismäen eritasoliittymän ramppien lisäksi tullaan avaamaan Sippaan ja Kirismäen välinen kehätien osuus nelikaistaisena.

Kehätien parannustyöt jatkuvat osuudella Kausela-Sippaa sekä valtatiellä 10. Kakkosvaiheen urakoitsijana on Kreate.

Koko tiehanke on valmis 2023 ja sen kustannusarvio on 98 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kirismäessä käyttöön uudet rampit – Destian E18-urakka loppusuoralle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat