Lapti rakentaa päiväkodin ja palveluasuntoja Kuopioon

Rakennusliike Lapti ja COR Groupiin kuuluva Health City Finland oy (HCF) ovat allekirjoittaneet projektinjohtourakkasopimuksen päiväkodin ja palveluasuntojen rakentamisesta Kuopion Hatsalaan.

Rakennusliike Lapti rakentaa Hannes Kolehmaisen kadulle Kuopioon päiväkodin ja 88 palveluasunnon muodostaman kokonaisuuden.

”Käynnistimme työt työmaalla kesäkuussa maansiirtotöillä, ja tällä hetkellä meneillään on rungon pystytys. Kokonaisuus valmistuu syksyllä 2022”, Laptin projektipäällikkö Kimmo Kuronen kertoo tiedotteessa.

Hannes Kolehmaisen kadulle nousee 6-ryhmäinen päiväkoti sekä palveluasuntoja ikääntyneille. 28 kaksiosta tulee kevyen tuen palveluasuntoja, minkä lisäksi rakennetaan 60 tehostetun tuen asuntoa.

”Laptin rakentama kokonaisuus täydentää erinomaisesti alueelle rakentuvan Kotikatu365 Hatsalan palvelukokonaisuutta eri-ikäisille alueen asukkaille: päivähoitoa lapsiperheille sekä turvallista ja modernia asumista ikäihmisille”, johtaja Jari Lappalainen COR-kiinteistötiimistä sanoo.

HCF rakennuttaa alueelle lähivuosina 600–700 modernia kerrostalokotia yksiöistä neliöihin sekä 500–600 neliömetrin yhteistilat, jotka toteutetaan kahden ensimmäisen asuintalon yhteyteen. Kokonaisuuteen kuuluu lisäksi kerhotalo ja pysäköintilaitos.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lapti rakentaa päiväkodin ja palveluasuntoja Kuopioon”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat