Kokeile kuukausi maksutta

KSBR urakoi Windalle kolme tuulipuistoa Keski-Suomeen

Keski-Suomen Betonirakenne (KSBR) toteuttaa tuulivoimayhtiö Winda Energylle Kinnulan Hautakankaan, Kyyjärven Hallakankaan ja Saarijärven Haapalamminkankaan tuulipuistojen infratyöt hankekokonaisuutena.

Tuulipuistot sijaitsevat lähekkäin kolmen eri kunnan alueella. KSBR toteuttaa avaimet käteen -kokonaistoimituksena niiden maanrakennus-, perustus- ja kaapelointityöt sekä sähköasemat suunnitteluineen. Työt alueilla ovat alkaneet ja valmistuvat vuoden 2022 aikana.

Kolmeen tuulipuistoon tulee yhteensä 21 tuulivoimalaa, ja niiden yhteenlaskettu teho on lähes 120 megawattia.

KSBR on viime vuosina profiloitunut vahvasti sekä tuulivoimainfran kokonaistoimittajana että teollisuus- ja parkkitalorakentajana. Tällä hetkellä yhtiö rakentaa yhtätoista tuulivoimapuistoa eri puolilla maata.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “KSBR urakoi Windalle kolme tuulipuistoa Keski-Suomeen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat