Kokeile kuukausi maksutta

”Olen hellän dynaaminen kasvujohtaja”, sanoo Raksystemsin Marko Malmivaara

Rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayrityksen Raksystemsin nousukiitoon kiihdyttänyt Marko Malmivaara luottaa siihen, että työpaikan turvallisessa ilmapiirissä ihmiset uskaltavat heittäytyä tekemään suurtekoja.

Marko Malmivaara haaveilee Raksystemsin viemisestä pörssiin.

Pääomasijoitusyhtiö MB Rahastoista tuli Raksystemsin pääomistaja vuoden 2018 lopulla. Sen jälkeen on alkanut tapahtua.

Maaliskuussa 2019 Raksystems osti Sisäilmatalo Kärjen. Toukokuussa vuorossa oli kosteudenhallinta- ja energiahankkeita konsultoiva ruotsalainen Dry-IT. Heinäkuussa Raksystem haali reviiriinsä Helsingin Seudun Suunnittelu- ja Rakennuttajapalvelu HSSR:n. Jatkoa seurasi syyskuussa 2019, kun Raksystems osti talonrakentamisen lvi-tekniikkaan liittyviä suunnittelu- ja konsultointipalveluita tarjoavan Tubularin. Vuonna 2020 jatkettiin kasvua ostamalla Green Building Partners ja Ruotsista Projekledarhuset.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “”Olen hellän dynaaminen kasvujohtaja”, sanoo Raksystemsin Marko Malmivaara”

Viimeisimmät näkökulmat