Kokeile kuukausi maksutta

Raksystems perusti uuden tytäryhtiön

Raksystems Group laajentaa palveluvalikoimaansa kiinteistöjen vihreän rakentamisen saralla perustamalla uuden tytäryhtiön, Raksystems Climate Solutions oy:n.

Kuva: Raksystems

”Rakennusteollisuus painii suurten haasteiden edessä. Rakentamisen päästöjä tulee leikata ja laatua sekä sisäilmaongelmien juurisyitä korjata. Lähdemme Raksystemsillä vahvasti mukaan vihreän rakentamisen kehittämiseen tuomalla uusia ratkaisuja näiden haasteiden taklaamiseksi ja toteuttamiseksi”, Raksystems Groupin toimitusjohtaja Marko Malmivaara kertoo tiedotteessa.

Uusi Raksystems Climate Solutions parantaa asiakkaittensa rakentamisen aikaisia tuotanto-olosuhteita tarjoamalla uusia ratkaisuja vastuullisesti sekä energiatehokkaasti. Oikeilla menetelmillä ja asiantuntevasti toteutettuna vaikutamme huomattavasti kiinteistöjen terveyteen, hyvinvointiin sekä hiilijalanjälkeen heti elinkaaren alusta alkaen. Palveluiden tuottamisessa jatkamme vahvasti Raksystemsin pitkiä perinteitä tinkimättömässä asiakaspalvelussa, laadussa ja asiantuntemuksessa.

Raksystems Climate Solutions on perustettu 2. marraskuuta, ja yrityksen toimitusjohtajana toimii Janne Vanhanen, jolla on yhtiön mukaan pitkä ja monipuolinen kokemus rakentamisen toimialalta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Raksystems perusti uuden tytäryhtiön”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat