Kokeile kuukausi maksutta

15 000 kävijän rakennusalan messut siirretään – taustalla tuttu syy

Jyväskylän Rakennusmessut on tarkoitus järjestää seuraavan kerran maaliskuussa 2023.

Messut ovat keränneet Jyväskylään näytteilleasettajiksi muun muassa talotoimittajia ja talotekniikka-alan yrityksiä.

Jyväskylän Rakennusmessut on perinteisesti järjestetty messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa maaliskuussa. Järjestelyt eivät ole edenneet odotetusti koronapandemian aiheuttamasta epävarmuudesta johtuen. Niinpä rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja pihanlaiton erikoismessut on päätetty siirtää vuodella.

Seuraavan kerran Jyväskylän Rakennusmessut järjestetään Paviljongissa 17.-19.3.2023. Siirtopäätöksen taustalla vaikuttaa edelleen epävarma koronatilanne ja rajoitukset. Rakennusmessuilla on vuosittain vieraillut noin 15 000 – 20 000 asiakasta.

Tapahtuman järjestäminen vielä epävarmassa tilanteessa katsottiin liian riskialttiiksi.

”Vaikka järjestäjinä uskomme, että ammattimaisia messutapahtumia voidaan jo järjestää turvallisesti, monet yritykset eivät ole vielä voineet tehdä osallistumispäätöstä yleisen tilanteen ollessa edelleen epävarma. Vielä voimassa olevat rajoitukset aiheuttavat epävarmuutta tulevaisuudesta niin kävijöissä kuin näytteilleasettajissa”, kertoo Jyväskylän Messujen myyntipäällikkö Tanja Hurttia.

”Meillä on hyvät valmiudet Paviljongissa järjestää tapahtumia turvallisesti. Näin isossa tapahtumassa on kuitenkin merkittävä valmistelutyö ja suuret odotukset tapahtuman onnistumiselle, niin meidän kuin näytteilleasettajienkin puolelta.”

Tapahtuman konseptia uudistetaan tulevalle vuodelle. Tavoitteena on tehdä entistä monipuolisempi ja kattavampi rakennusalan messutapahtuma.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “15 000 kävijän rakennusalan messut siirretään – taustalla tuttu syy”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat