Kokeile kuukausi maksutta

Destian kannattavuus koheni viime vuonna

Ranskalaisen maa- ja vesirakennusjätti Colas SA:n joulukuun alussa ostama Destia onnistui kohentamaan kannattavuuttaan viime vuonna, ja myös sen liikevaihto kasvoi hivenen.

Kuva: Destia

Destian liikevaihto kasvoi 574,8 miljoonaan euroon edellisvuoden 563,8 miljoonasta. Samalla katsauskauden tulos kohosi 17,4 miljoonaan euroon 15,7 miljoonasta. Liikevoittomarginaali parani 3,7 prosenttiin 2,6 prosentista.

"Vaikka covid-19-pandemian suorat vaikutukset Destian liiketoimintaan ja projekteihin olivat suhteellisen maltilliset, välillisesti pandemia on kuitenkin aiheuttanut merkittävän rakennusmateriaalien hinnannousun", toimitusjohtaja Tero Kiviniemi sanoo tiedotteessa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Destian kannattavuus koheni viime vuonna”

Viimeisimmät näkökulmat