Kokeile kuukausi maksutta

Kouvolan Sanomat: Pallas Rakennus kaavailee taas lisäkerroksia Lasipalatsin päälle Kouvolan keskustassa

Pallas Rakennus on kaivanut naftaliinista usean vuoden takaiset suunnitelmansa Kouvolan keskustassa sijaitsevan kaksikerroksisen Lasipalatsi-liikerakennuksen päälle rakennettavista lisäkerroksista.

Kuva liikekiinteistö Lasipalatsista vuodelta 2015. Kuva: Johannes Wiehn/HS

Kouvolan Sanomien uutisen mukaan suunnitelmissa on kuusi lisäkerrosta. Pallas Rakennus Päijät-Häme neuvottelee asiasta sijoittajien kanssa. Yhtiön edeltäjällä Salpausselän Rakentajilla oli valmis suunnitelma lisäkerrosten rakentamista Lasipalatsin päälle jo viisi vuotta sitten, mutta hanke kariutui keväällä 2018, koska kohteeseen ei yhtiön mukaan ollut riittävästi ennakkovarauksia.

Lasipalatsin rakennushankkeesta vastaa talousvaikeuksissa monta vuotta kituuttaneen Pallas Rakennus -konsernin Pallas Rakennus Päijät-Häme oy. Pallas Rakennus Päijät-Häme teki 7,7 miljoonan euron liikevaihdolla peräti 13,4 miljoonaa euroa tappiota vuonna 2020, joka on viimeisin löytyvä tilinpäätöstieto. Yhtiö on tehnyt tappiota jo monta vuotta peräkkäin, ja sen omavaraisuusaste sukelsi -143 prosenttiin vuonna 2020. Pallas Rakennus -konserniin myös kuulunut Pallas Rakennus Etelä-Suomi oy hakeutui konkurssiin viime vuoden alussa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kouvolan Sanomat: Pallas Rakennus kaavailee taas lisäkerroksia Lasipalatsin päälle Kouvolan keskustassa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat