Kokeile kuukausi maksutta

Dragsvikin 9-kasarmi remonttiin Tammisaaressa – kustannusarvio 13 miljoonaa euroa

Laajassa perusparannuksessa uusitaan vuonna 1970 valmistuneen kasarmin sisätilat, rakenteet ja talotekniikka sekä julkisivut, vesikatto ja salaojitus.

Uudistettavan kasarmin tilat valmistuvat tammikuussa 2023. (Kuva: Puolustusvoimat)

Puolustusvoimien kiinteistöistä vastaava Puolustuskiinteistöt on aloittanut Tammisaaressa Dragsvikin 9-kasarmin peruskorjauksen ja perusparannuksen sekä uuden piharakennuksen rakentamisen Uudenmaan prikaatin käyttöön. Uudet tilat valmistuvat tammikuussa 2023.

Laajassa perusparannuksessa uusitaan vuonna 1970 valmistuneen kasarmin sisätilat, rakenteet ja talotekniikka sekä julkisivut, vesikatto ja salaojitus. Lisksi viereen rakennetaan uusi telttakuivaamo- ja varastorakennus. Helmikuussa käynnistyneen hankkeen kokonaiskustannukset ovat arviolta 13 miljoonaa euroa.

Puolustusvoimien työ- ja oppimisympäristökonseptin mukaisesti mm. henkilökohtaisten varusteiden kuivaustilat sijoitetaan erilleen majoituskerroksista ja maastokäytössä olevat teltat ja muut varusteet säilytetään eri rakennuksissa. Näin parannetaan tilojen toimivuutta ja samalla turvataan sisäilman laatua.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Dragsvikin 9-kasarmi remonttiin Tammisaaressa – kustannusarvio 13 miljoonaa euroa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat