Kokeile kuukausi maksutta

Pihla Group kävi taas yrityskaupoilla

Viime vuonna yritys osti MW Centerin.

Uusia liikehuoneistoikkunoita asennettuna ja uusia liikehuoneistojen ovilehtiä vanhaan karmiin asennettuna Helsingin Lasipalatsissa. Kyseessä on Hyvinkään Puuseppien referenssikohde. Kuva: Pihla Group

Ikkuna- ja ovivalmistaja Pihla Group ostaa enemmistön mittatilaustöinä ovia ja ikkunoita tekevästä Hyvinkään Puuseppien oy:stä.

”Hankimme menestyvän liiketoiminnan täydentämään tuotevalikoimaamme, mikä luo hyvän mahdollisuuden vahvaan orgaaniseen kasvuun”, Pihla Group oy:n toimitusjohtaja Antti Vuonokari sanoo.

Hyvinkään Puuseppien asiakkaita ovat pääasiassa asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt, rakennusliikkeet ja urakoitsijat. Ovet ja ikkunat valmistetaan mittatilaustyönä useista eri puulajeista.

Yritys tarjoaa myös ovien ja ikkunoiden kunnostusta rakennuskohteissa paikan päällä sekä omalla verstaallaan.

Nyt syntyneen kaupan yhteydessä yrityksestä tulee Pihla Groupin tytäryritys.

Perinteikäs yritys

Hyvinkään Puuseppien oy:n perusti 1958 nykyisen toimitusjohtajan ja omistajan Ilkka Turpiaisen isä.

Turpiainen myy yrityksensä enemmistöosuuden Inwidon omistamalle Pihla Groupille varmistaakseen liiketoiminnan jatkuvan hyvän kehityksen ja kasvun. Hän jatkaa Hyvinkään Puuseppien toimitusjohtajana.

Hyvinkään Puuseppien -yrityksellä on 16 työntekijää ja tuotantolaitos Ridasjärvellä Hyvinkäällä. Viime tilikaudella yhtiön liikevaihto oli 3,88 miljoonaa euroa.

Pihla Groupilla on seitsemän tuotantolaitosta, jotka sijaitsevat Kannuksessa, Ruovedellä, Haapajärvellä, Kuusamossa, Pudasjärvellä, Joutsassa ja Nokialla. Yritys työllistää Suomessa yli 830 työntekijää. Liikevaihto vuonna 2021 oli 175 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pihla Group kävi taas yrityskaupoilla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat