Kokeile kuukausi maksutta

Vahasen toimintojen organisoituminen Afryyn jatkuu – tuttu mies junailemaan asiaa

Afry nimitti kokeneen johtajan Suomen Kiinteistöt ja rakentaminen -yksikölleen.

Ahti Rantonen kertoo haluavansa luoda saumattoman palvelupolun hankekehityksestä kiinteistön käyttöön.

Ahti Rantonen on nimitetty Afryn Suomen Kiinteistöt ja rakentaminen -yksikön johtajaksi. Hän työskenteli tätä ennen Vahanen Suunnittelupalvelujen toimitusjohtajana. Vahanen liittyi tammikuussa 2022 osaksi pohjoismaista Afry-konsernia.

Vuonna 1982 rakennusinsinööriksi Kuopiosta valmistunut Rantonen on toiminut alalla lähes 40 vuotta ja kerännyt kattavan kokemuksen muun muassa suurten kauppakeskusten ja toimisto- ja teollisuuskohteiden suunnittelusta sekä laatujohtamisesta ja liiketoiminnan, osaamisen ja myynnin kehittämisestä.

Rantonen oli mukana perustamassa Finnmap Consultingia, joka myytiin Swecolle, missä hän toimi yksikönjohtajana ennen Vahaselle siirtymistään.

Uusi pesti Afryllä kattaa kaikki talonrakentamisen toimialat mukaan lukien rakenne- ja talotekniikan, rakennuttamisen ja taloyhtiöpalvelut sekä alueyhtiöt. Rantosen johtamassa Kiinteistöt ja rakentaminen -yksikössä on noin 400 työntekijää.

”Nyt aluksi vastuullani on Vahasen yksiköiden organisoiminen osaksi Afryn Suomen liiketoimintaa, ja siinä yhteydessä haluan kehittää yrityskulttuuria ja yhteisiä toimintatapojamme entistä modernimpaan suuntaan. Muuten tehtävässäni korostuvat strategiatyö ja liiketoiminnan kehittäminen”, Rantonen sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vahasen toimintojen organisoituminen Afryyn jatkuu – tuttu mies junailemaan asiaa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat