Kokeile kuukausi maksutta

Monitoimijatalo Wintteri sai peruskiven – SRV:n urakka on Uudenkaupungin historian suurin investointi

Wintteri toteutuu elinkaarimallilla, jossa SRV on sitoutunut rakentamaan kiinteistön sekä huolehtimaan sen kunnosta ja ylläpidosta seuraavat 20 vuotta.

Parhaillaan työmaalla ovat käynnissä ovat monitoimihallin ja uimahallin perustustyöt. (Kuva: SRV)

Uudenkaupungin kaupungin historian suurin investointi, monitoimijatalo Wintteri, on saanut peruskiven.

Monitoimijatalo Wintteriin sijoittuvat perusopetuksen, lukion, varhaiskasvatuksen, nuorisotoimen sekä mittavien liikuntapalvelujen lisäksi työväenopisto ja musiikkiopisto. Lisäksi rakennukseen tulee liikuntahalli ja uimahalli.

Parhaillaan työmaalla ovat käynnissä ovat monitoimihallin ja uimahallin perustustyöt. Kesän aikana rakennetaan väestösuojat ja paikallavalutyöt. Alkusyksystä käynnistyvät betonielementtien asennukset. Talo otetaan käyttöön vuonna 2025.

Wintteri toteutuu elinkaarimallilla, jossa SRV on sitoutunut rakentamaan kiinteistön sekä huolehtimaan sen kunnosta ja ylläpidosta seuraavat 20 vuotta. Urakkasopimuksen arvo on 59,7 miljoonaa euroa ja elinkaaripalvelujakson arvo 28,2 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Monitoimijatalo Wintteri sai peruskiven – SRV:n urakka on Uudenkaupungin historian suurin investointi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat