Kokeile kuukausi maksutta

Uuni- ja takkakauppa käy nyt kuumana – Tulikivi aloittaa asentajakoulutuksen

Koulutusohjelma toteutetaan yhdessä Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riverian kanssa.

Kallis energia on lisännyt tulisijojen kysyntää. Samalla osaavista asentajista on tullut pulaa. (Kuva: Tulikivi)

Kallistunut energia ja huoli huoltovarmuudesta ovat kiihdyttäneet tulisijojen kauppaa. Kasvanut kysyntä on näkynyt myös Tulikivellä uusina rekrytointeina etenkin tulisijojen asennuksessa. Uudiskohteiden ohella työvoiman tarvetta lisää vanhojen tulisijojen vaihtaminen modernimpiin malleihin.

Yhtiö onkin tämän vuoden aikana laajentanut tulisijoja asentavien ja huoltavien uunimestareiden verkostoa seitsemällä uudella yrittäjällä. Lisäksi se on käynnistänyt uuden uunimestareiden koulutusohjelman yhdessä Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riverian kanssa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Uuni- ja takkakauppa käy nyt kuumana – Tulikivi aloittaa asentajakoulutuksen”

Viimeisimmät näkökulmat