Kokeile kuukausi maksutta

MH-Rakenne investoi moduulituotantoon Savonlinnassa – tavoitteena triplata liikevaihto

Tuotantolaitoksen rakentaminen käynnistyy yhtiön mukaan heti, kun Ely-keskus on myöntänyt sille investointiavustuksen.

Savonlinnalainen MH-Rakenne oy on käynnistämässä uutta rakennusmoduulituotantoa Savonlinnassa. Yhtiö kehittää yhdessä Xamkin,  Aalto yliopiston ja teknologiapuisto Nohevan kanssa uutta innovatiivista tilaus-, suunnittelu- ja tuotantoteknologiaa modulaariseen rakentamiseen.

Teknologia tuodaan ensivaiheessa kotimaan ja sen jälkeen kansainvälisille markkinoille. Modulaarisessa rakentamisessa valmistetaan esimerkiksi saumattomia seinä-lattia-katto –komponentteja, joita hyödynnetään teollisessa puurakentamisessa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “MH-Rakenne investoi moduulituotantoon Savonlinnassa – tavoitteena triplata liikevaihto”

Viimeisimmät näkökulmat