Kokeile kuukausi maksutta

Mittaus Group teki yrityskaupat – Mittauspalvelu MP Map tuo lisää lihaksia talonrakennuspuolelle

MP-Map työllistää 18 alan ammattilaista ja on vuosien saatossa toiminut useiden merkittävien talonrakennushankkeiden mittauskonsulttina.

Mittauspalvelu MP-Map on erikoistunut laserkeilauksiin ja rakennusmittauksiin. (Kuva MP Map verkkosivulta)

Mittaus Group oy jatkaa laajentumistaan. Nyt yhtiö on tehnyt kaupat tamperelaisen Mittauspalvelu MP-Mapin liiketoiminnasta.  Samalla Mittauspalvelu MP-Mapin toimitusjohtaja Essi Lassila siirtyy MittausGroupin hallintojohtajaksi.

Vuonna 1983 perustettu Mittauspalvelu MP-Map  on erikoistunut erityisesti talonrakennuspuolelle. Yritys työllistää 18 alan ammattilaista ja on vuosien saatossa toiminut useiden merkittävien talonrakennushankkeiden mittauskonsulttina.

Mittaus Groupin toimitusjohtaja Tuomo Tiuraniemen mukaan liiketoimintakauppa vahvistaa yhtiön kilpailukykyä ja osaamista erityisesti talonrakentamispuolella.

”Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tulevaisuudessa laajemmat palvelut osaamisen laajentuessa. Tavoitteena on edelleen vahvistaa markkinaosuutta valtakunnallisesti ja laajentaa toimintaa Pohjoismaissa”, hän toteaa.

Valtakunnallisesti toimiva Mittaus Group syntyi, kun Pirkanmaan Mittauspalvelu, JT-mittaus ja Koillis Mittaus yhdistivät liiketoimintansa keväällä 2021. Syksyllä 2021 siihen ostettiin Ympäristösuunnittelu Pirkanmaan mittausliiketoiminta.

Yhtiön liikevaihto on runsaat 8 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on 85.

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Mittaus Group teki yrityskaupat – Mittauspalvelu MP Map tuo lisää lihaksia talonrakennuspuolelle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat