Kokeile kuukausi maksutta

Betolar pilotoi ja sai uusia asiakkaita – tulos vielä 7 miljoonaa miinuksella

Tuotekehitykseen ja tehdastestaamiseen keskittyviä pilotteja tehtiin yhtiön mukaan tammi-syyskuun aikana yhteensä 19 uuden asiakkaan kanssa.

Tammi-syyskuun aikana Betolar kertoo solmineensa kaupalliset sopimukset yhteensä kahdeksan asiakkaan kanssa, joista neljä oli Euroopassa ja neljä Aasiassa. Asiakkaiden kanssa on edetty tuotantoon odotusten mukaisesti.

Teollisuuden sivuvirtoja betonin valmistukseen jalostavan Betolarin liikevaihto oli tammi-syyskuussa 65000 euroa, ja se koostui yhtiön oman Geoprime-konseptin mukaisesta myynnistä. Vielä kehitysvaiheessa olevan yhtiön käyttökate oli -7,2 (-1,8) miljoonaa euroa. Henkilöstömäärä kasvoi 42:een.

Tammi-syyskuun aikana Betolar kertoo solmineensa kaupalliset sopimukset yhteensä kahdeksan asiakkaan kanssa, joista neljä oli Euroopassa ja neljä Aasiassa.

”Asiakkaiden kanssa on edetty tuotantoon odotusten mukaisesti”, yhtiön tiedotteessa kerrotaan.

Tuotekehitykseen ja tehdastestaamiseen keskittyviä pilotteja tehtiin yhtiön mukaan tammi-syyskuun aikana yhteensä 19 uuden asiakkaan kanssa. EMEA-markkinoilla uusasiakaspilotteja oli Ruotsissa, Belgiassa, Puolassa, Italiassa sekä Saudi Arabiassa. Aasiassa pilotteja toteutettiin Intiassa, Vietnamissa sekä Indonesiassa.

Kytömäki aloittaa toimitusjohtajana marraskuussa

Elokuussa Betolar ja betonielementtien valmistaja Consolis Parma solmivat kehitysyhteistyösopimuksen. Yhteistyön tarkoituksena on testata Betolarin vähähiilistä ratkaisua ontelolaattojen teollisessa valmistuksessa. Vuoden viimeisellä neljänneksellä on tarkoitus edetä tehdasmittakaavan tuotantoon.

Betolar arvioi saavuttavansa liiketoiminnan positiivisen rahavirran vuoteen 2026 mennessä.

”Asiakkaiden oman tuotannon käynnistämisen aikaisesta vaiheesta johtuen liikevaihtomme heinä-syyskuussa on vielä varsin vaatimattomalla tasolla. Keskeisin viesti asiakkailtamme on, että ratkaisumme käyttöönotto ja tuotannon käynnistäminen ovat tapahtuneet onnistuneesti eikä esteitä tuotannon kasvattamiselle kysynnän kasvaessa ole”, toteaa toimitusjohtaja Matti Löppönen tulostiedotteessa.

Hän jättää yhtiön lokakuun lopussa, ja uutena toimitusjohtajana aloittaa Riku Kytömäki. Nimityksestä tehtiin päätös jo keväällä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Betolar pilotoi ja sai uusia asiakkaita – tulos vielä 7 miljoonaa miinuksella”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat