Kokeile kuukausi maksutta

Caverion ottaa kopin 30 miljoonan euron yrityskimpusta

Kauppahintaa ei kerrottu.

Caverion perustettiin vuonna 2013 kiinteistö- ja teollisuuspalvelujen irtaannuttua YIT:stä itsenäiseksi konserniksi.

Caverion on allekirjoittanut sopimuksen TM Voima -yhtiöiden sähköasema- ja voimajohtoliiketoiminnan hankkimiseksi. Yritysosto vahvistaa Caverionin asemaa energiasektorilla ja mahdollistaa erityisesti sähköasemaliiketoiminnan kasvun.

Vuonna 2021 TM Voima -yhtiöiden sähköasema- ja voimajohtoliiketoiminnan liikevaihto oli yhteensä 30,5 miljoonaa euroa ja työntekijöitä oli 66. Yritysoston toteutus edellyttää Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksyntää.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverion ottaa kopin 30 miljoonan euron yrityskimpusta”

Viimeisimmät näkökulmat