Kokeile kuukausi maksutta

Nrep ottaa käyttöön sisäisen hiiliveron – päästöistä kiinteä osa investointipäätöksiä

Nrep on sitoutunut vähentämään rakentamisen aikaisia hiilidioksidipäästöjään 30 prosentilla ja käytönaikaisia päästöjään 50 prosentilla vuoden 2023 loppuun mennessä.

 

NREPin sisäisen hiiliveron tavoitteena on nopeuttaa yhtiön matkaa kohti hiilineutraaliuutta vuonna 2028. Havainnekuvassa yhtiön Juli Living-kohde Tampereella.
Kuuntele juttu

Nrep on ottanut käyttöönsä sisäisen hiiliveron ja laskee jokaisen sijoituspäätöksensä ilmastovaikutukset. Kiinteistösijoittajan tavoitteena on täysin päästöttömät kiinteistöt, ja hiilivero nähdään kannusteena hakea ympäristön kannalta kestäviä ratkaisuja.

Rakennus- ja kiinteistöalan osuus kaikista päästöistä on globaalisti lähes 40 prosenttia. Suurin osa kiinteistöjen päästöistä syntyy kiinteistöissä käytetystä energiasta sekä rakennusmateriaaleista.

Nrepin sisäisen hiiliveron tavoitteena on nopeuttaa yhtiön matkaa kohti hiilineutraaliuutta vuonna 2028. Samalla Nrep on sitoutunut vähentämään rakentamisen aikaisia hiilidioksidipäästöjään 30 prosentilla ja käytönaikaisia päästöjään 50 prosentilla vuoden 2023 loppuun mennessä.

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Nrep ottaa käyttöön sisäisen hiiliveron – päästöistä kiinteä osa investointipäätöksiä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat