Kokeile kuukausi maksutta

Laattapiste osti Pukkilan

Ostetun yrityksen liikevaihto on 15 miljoonaa euroa.

Laattapiste on Harujen perheyritys. Kuvassa Tommi Haru (vas.) ja Petteri Haru.

Laattapiste on ostanut Pukkilan koko osakenannan italialaiselta Ricchetti Groupilta. Pukkilalla on Suomessa viisi myymälää ja Suomen laajuinen jälleenmyyjäverkosto. Pukkilan liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa ja yrityksellä on 37 työntekijää.

Ricchetti Group on maailman johtavia keraamisten laattojen suunnitteluun, valmistamiseen ja jakeluun keskittyneitä yhtiöitä. Yhtiöllä on pitkä historia arkkitehtuurin, sisustussuunnittelun ja rakentamisen aloilla ja yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat muun muassa Cerdisa, Ricchetti, Cinca ja Hoganas. Yhtiön laattatuotanto sijaitsee Italiassa ja Portugalissa ja yhtiöllä on jakeluverkosto Ruotsissa ja Isossa-Britanniassa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Laattapiste osti Pukkilan”

Viimeisimmät näkökulmat