Kokeile kuukausi maksutta

Projektinjohto- ja suunnitteluyritys Fimpec tekee yrityskaupalla uuden aluevaltauksen

Kauppa tukee Fimpecin kansainvälistymisstrategiaa.

Jukka Nieminen. Kuva: Fimpec

Fimpec on ostanut espoolaisen insinööritoimisto Chemitec Consulting oy:n liiketoiminnan. Kauppa vahvistaa Fimpecin kansainvälistymistä ja laajentaa osaamista mineraalien prosessointiin ja akkukemikaaleihin.

Chemitec Consulting on vuonna 1986 perustettu konsultointi- ja suunnittelupalveluita tarjoava insinööritoimisto. Se on erikoistunut kemiantekniikkaan, prosessisuunnitteluun, energiateollisuuteen, ympäristötekniikkaan sekä mineraalien prosessointiin. Yrityksen palveluksessa työskentelee seitsemän henkilöä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Projektinjohto- ja suunnitteluyritys Fimpec tekee yrityskaupalla uuden aluevaltauksen”

Viimeisimmät näkökulmat