Kokeile kuukausi maksutta

Lapti uudistaa Siilinjärven keskustaa

Lapti on solminut esisopimuksen kerrostalotonttien hankinnasta Siilinjärven keskustasta.

Siilinjärven keskusta uusiutuu vuoteen 2026 mennessä. Kuva: Lapti

Rakennusliike Lapti on allekirjoittanut esisopimuksen kerrostalotonttien hankkimisesta Siilinjärven linja-autoaseman seudun tienoilta. Aseman viereiselle parkkialueelle nousee neljä kerrostaloa ja päivittäistavarakauppa. Rakennustöiden on tarkoitus alkaa syksyllä 2023.

Neljään 6–8-kerroksiseen asuinkerrostaloon suunnitellaan monipuolista asumista ja kaupan yhteyteen kaavaillaan lisäksi muuta liiketilaa ja parkkihallia. Alueelle jäävät lähi- ja kaukoliikenteen linja-autojen laiturit, jotka Siilinjärven kunta rakentaa uudelleen alueen itäiseen päätyyn Kasurilantien varteen.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lapti uudistaa Siilinjärven keskustaa”

Viimeisimmät näkökulmat