Kokeile kuukausi maksutta

Vantaan Myyrmannille tehdään facelift – satsauksia myös energiatehokkuuteen

Rakennustyöt on jo aloitettu pysäköintihallista, ja uusien liiketilojen rakentaminen alkaa huhtikuussa.

Myyrmanni saa remontin myötä lisätilaa ja uutta ilmettä. (Kuva: Citycon)

Ensi vuonna 30 vuotta täyttävässä Myyrmannin kauppakeskuksessa Vantaalla aloitetaan mittavat uudistustyöt ja energiaremontti. Remontin aikana rakennetaan uutta liiketilaa, uudistetaan yleisiä tiloja ja parannetaan kauppakeskuksen energiatehokkuutta  uusilla lämpöpumpuilla ja hukkalämmön talteenotolla.

Rakennustyöt on jo aloitettu pysäköintihallista, ja uusien liiketilojen rakentaminen alkaa huhtikuussa. Kauppakeskuksen omistavan Cityconin tavoitteena on saada rakennustyöt päätökseen lokakuun aikana. Samalla siitä tulee yhtiön ensimmäinen uuden brändin mukainen kauppakeskus Suomessa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vantaan Myyrmannille tehdään facelift – satsauksia myös energiatehokkuuteen”

Viimeisimmät näkökulmat